Uw Cateraar voor Parkstad en omgeving

Al uw catering aanvragen worden vanaf heden huisbereid en vers geproduceerd door mij op mijn locatie in Eygelshoven.

Na enkele maanden samengewerkt te hebben met een slager in de buurt is voor mij het moment aangebroken om het volledige aanbod in eigen huis te gaan produceren.Na meer dan 40 jaar horeca ervaring te hebben opgedaan en met veel plezier als kok gewerkt te hebben is het voor mij een heel fijne uitdaging om het cateringgebeuren uit te bouwen naar een ander level.

Hiermee doel ik voornamelijk op de persoonlijke aanpak, het luisteren naar u als klant, zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen i.p.v. U iets op te dringen waarnaar u niet vraagt. Juist deze persoonlijke benadering maakt dat ik kleinschalig werk en op maat, geen product is standaard en wat u bv niet in mijn aanbod terugvindt is altijd bespreekbaar! Uw feest of bijeenkomst wordt goed doorgesproken, geen gedoe achteraf maar duidelijke en heldere taal.

Ik leef me in, in uw situatie, denk met u mee en samen komen we dan meestal tot een oplossing die werkbaar/uitvoerbaar is voor mij, maar ook naar tevredenheid en op maat volgens uw budget. Natuurlijk, geld verdienen is leuk & noodzakelijk, maar om het leuk te houden is het voor mij veel belangrijker om u als klant/gast te ontzorgen en in de watten te leggen. Gastvrijheid, dit betekent dat je vaak de dingen anders en persoonlijker moet aanpakken, ieder mens is namelijk anders, pas wanneer u het naar uw zin heeft maakt mij dat een tevreden mens. Ik ben nog van mening dat wanneer je kwalitatief goed eten bezorgt en daarbij een persoonsgerichte aanpak hanteert, dat er dan vanzelf een band ontstaat waardoor de mensen bij je terug willen komen.Kijk gerust vrijblijvend op mijn website en ontdek het aanbod zoals; Buffetten (warm, koud en dessert), Tapasbuffetten, fingerfood, (walking) dinners, BBQ’s, etc. etc. staat uw keuze of gerecht er niet bij, neem contact met me op, wellicht kan ik u verder helpen.

Ook bestaat (vanaf ongeveer 6 personen) de mogelijkheid voor homecooking, dus ik in uw keuken aan de slag. In alle gevallen zal ik eerst persoonlijk contact opnemen, de mogelijkheden bespreken en de locatie komen bekijken. Ik heb mijn eigen koelwagen en isolatieboxen, maar de situatie ter plekke is natuurlijk erg belangrijk om te kunnen bepalen wat wel en niet kan.

Dus voor communie, doopsel, babyborrel, bedrijfsfeesten, jubilea en alle andere feesten waar een goede en smakelijke maaltijd of hapjes niet mogen ontbreken bent u bij Rob Immers Catering aan het goede adres.

Contact met mij opnemen, kan via e-mail info@robimmerscatering.nl, via een app’je op mijn Facebook pagina ‘Rob Immers Catering’ of direct via mijn mobiel: 06 37 47 31 79