Warme buffetgerechten

Warme buffetgerechten

vanaf 8 personen / prijzen per persoon!
Bekijk het aanbod
Bestellen

Deze gerechten kunt u naar wens extra aan uw gekozen buffet toevoegen als losse componenten of u stelt aan de hand van deze lijst zelf uw warm buffet samen.

Soepen: (met stokbrood)

- Tomatenroomsoep € 3,95

- Rundvleessoep met groenten en vermicelli € 4,50

- Bospaddenstoelen roomsoep € 4,50

- Andere soepen op aanvraag zoals asperges, broccoli, prei, pompoen, bloemkool, courgette./vraag naar de mogelijkheden.

Vis gerechten:

- Scampi spiesje met knoflookboter en verse kruiden € 5,75

- Pasta met zalm in romige basilicumsaus € 5,45

- Zalmsteak met visserssaus € 5,95

Vlees gerechten:

- Gehaktballetjes in tomatensaus € 4,95

- Bief reepjes in champignon-truffelsaus € 6,45

- Kipsaté met satésaus € 5,25

- Kip Pilav in zoet-zure saus € 5,25

- Limburgs zuurvlees (rund) € 5,95

- Varkenshaas in stroganoffsaus € 6,25

- Varkensfilet in paprikaroomsaus € 5,95

- Beenham in honing-mosterdsaus € 6,25

Aardappel/pasta/rijst gerechten:

- Aardappelwedges met provencaalse kruiden en zeezout € 3,55

- Aardappelgratin naturel € 3,25

- Aardappelgratin met courgette & paprika gegratineerd € 3,95

- Penne in kruidenroomsaus € 3,25

- Gemengde groentenrijst € 3,45

- Gebakken aardappelen met uien en peterselie € 3,75

Groente gerechten:

- Grove zuiderse ratatouille met verse kruiden € 3,95

- Gegratineerd witlof met kaassaus uit de oven € 3,75

- Groentenmengeling “vis” broccoli,wortel,bleekselderij en courgette € 3,45

- Groentenmengeling “vlees” Groene boontjes,bloemkool,champignons,paprika € 3,45

Ook interessant

Chef-kok nodig?

Heeft u om welke reden dan ook incidenteel of voor een iets langere periode een kwalitatieve allround chef-kok nodig, dan ben ik voor u of uw bedrijf wellicht de juiste persoon!

Rent a chef!