Deze gerechten kunt u naar wens extra aan uw gekozen buffet toevoegen als losse componenten of u stelt aan de hand van deze lijst zelf uw warm buffet samen.
Soepen: (brood)
- Tomatenroomsoep € 4,55
- Rundvleessoep met groenten en vermicelli € 5,15
- Bospaddenstoelen roomsoep € 5,15
- Andere soepen op aanvraag zoals asperges, broccoli, prei, pompoen, bloemkool, courgette./vraag naar de mogelijkheden.
- Soepen per liter, al naar gelang het seizoen, vanaf € 7,95
Vis gerechten:
- Scampi spiesje met knoflookboter en verse kruiden € 6,65
- Pasta met zalm in romige basilicumsaus € 6,65
- Zalmsteak met visserssaus € 6,85
Vlees gerechten:
- Gehaktballetjes in tomatensaus € 6,00
- Bief reepjes in champignon-truffelsaus € 7,65
- Kipsaté met satésaus € 6,30
- Kip Pilav in zoet-zure saus € 6,50
- Limburgs zuurvlees (rund) € 6,85
- Varkenshaas in stroganoffsaus € 7,50
- Varkensfilet in paprikaroomsaus € 7,30
- Beenham in honing-mosterdsaus € 7,65
Aardappel/pasta/rijst gerechten:
- Aardappelwedges met provencaalse kruiden en zeezout € 4,25
- Aardappelgratin naturel € 3,95
- Aardappelgratin met courgette & paprika gegratineerd € 4,50
- Penne in kruidenroomsaus € 3,75
- Gemengde groentenrijst € 3,75
- Gebakken aardappelen met uien en peterselie € 4,50
Groente gerechten:
- Grove zuiderse ratatouille met verse kruiden € 4,50
- Gegratineerd witlof met kaassaus uit de oven € 4,50
- Groentenmengeling “vis” broccoli,wortel,bleekselderij en courgette € 4,15
- Groentenmengeling “vlees” Groene boontjes,bloemkool,champignons,paprika € 4,15
Heeft u om welke reden dan ook incidenteel of voor een iets langere periode een kwalitatieve allround chef-kok nodig, dan ben ik voor u of uw bedrijf wellicht de juiste persoon!
Rent a chef!