Over mij

Rob Immers Catering staat voor ambachtelijke kwaliteit.

Rob Immers Catering

Passioneel, gedreven, met aandacht voor ambachtelijke kwaliteit en persoonlijke service. Uw feest wordt mijn zorg.
Ik maak uw buffetten, bbq’s en tapas schotels op maat van uw smaak en specifieke wensen.

Bij mij bent u niet "een van velen''. Door middel van mijn persoonlijke benadering, heldere communicatie en duidelijke afspraken maak ik uw borrel, bbq, buffet of samenzijn tot een geslaagd feest.

Het gemak en ontzorgen:

U wilt zorgeloos genieten van uw gasten, heerlijk eten & drinken. Voor mij betekent dat dat u van alle gemakken voorzien moet worden. Ik bezorg uw buffet, tapas schotels of barbecue schotels daarom ook graag bij u thuis. Indien gewenst lever ik buffettafels voor u mee!
Voorzien van tafelpapier of linnen, al naar gelang uw wensen. Wenst u porselein en bestek, laat u de afwas aan ons over? Het kan! Mijn doel is om u en uw gasten te verrassen met mijn ambachtelijke kwaliteit en persoonlijke service. Ik ontzorg u zodat u de focus kunt leggen op uw
feest en uw gasten.

Inspiraties en keuzes:

Als inspiratie voor buffetten of tapas buffetten, thuis of op locatie heb ik er voor u een aantal samengesteld. Zo kunt u kiezen uit eenvoudige en uitgebreide buffetten, borrelbuffetten of walking dinners. Blader op uw gemak door de diverse keuzemogelijkheden en het uitgebreide assortiment.

Natuurlijk help ik u ook graag bij het samenstellen van uw eigen persoonlijke wensen.

Ambachtelijke kwaliteit, smaakvol en eerlijk:

Door mijn jarenlange ervaring als chef-kok in de afgelopen decennia durf ik te stellen dat ik oog heb voor goede kwaliteit en smaak. Huisbereid, tongstrelend en een lust voor het oog. Werken met verse ingrediënten, vers gebakken brood, pure smaken en een eerlijke keuken.

Allergieën & diëten:

Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Laat het me weten en we kijken samen naar verantwoorde keuzemogelijkheden en/of alternatieven. Dit is niet lastig, dit is service.

Barbecue Cateraar:

Heerlijke stukjes vlees, smaakvolle papilottes van vis en schaaldieren al sissend op de barbecue, de geurende kruiden en specerijen. Ondertussen snoepen van broodsoorten, salades en kruidenboter, koele drankjes om van te genieten…. Dit is de gezelligheid van de barbecue, samen met vrienden, familie, collegae of gasten. Dit gevoel ken ik maar al te goed! En daarom weet ik ook precies hoe ik dit aan u moet presenteren! Als barbecue cateraar serveer ik u steeds eerlijke
producten, vers bereide salades en sausen en heerlijk gebakken brood. Bekijk het aanbod en de mogelijkheden.