4-gangen menu

4-gangen menu

vanaf 20 personen alleen in overleg te boeken.
€ 25,95
Bestellen

- 1 voorgerecht

- 1 soep

- 1 hoofdgerecht

- 1 dessert

*te kiezen uit onderstaande lijst incl. servies en afwas, bediening is afhankelijk van aantal uren en aantallen gasten.

Voorgerechten: Primi Piatti

- Gerookte zalm met kappertjes, rode ui en citroen.

- Spaanse calamaris salade met mosseltjes, rode peper, knoflook, courgette en paprika.

- Salade met gerookte forel en crème van forel, crème fraiche met limoen.

- Cocktail van rivierkreeftstaartjes met appel, komkommer, rode ui en bieslook, cocktailsaus.

- Bonbon van gerookte zalm met bieslookcrème.

- Varkensfricandeau met Limburgse mosterdsaus en rucola salade.

- Carpaccio van rund met Parmezaanse kaasvlokken, kappertjes, zongedroogde tomaat, olijfolie en balsamico.

- Vitello tonnato met tonijnsaus, rucola en kappertjes.

- Caprese; tomaat mozzarella met basilicumcrème, extra vierge olijfolie en oude balsamico.

- Paté met mesclun salade, gemarineerde rode uien, crème van Limburgse mosterd.

- Cocktail van hoevekip met pasta, courgette, wortel en zachte curry.

Soepen: Zuppe Fumanti

- Oostendse vissoep met garnaaltjes en stukjes kabeljauw.

- Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en crostini.

- Spinaziesoep met knoflookcroutons en spekjescrumble.

- Aspergeroomsoep met snippers gerookte zalm en bieslook. (Alleen in seizoen verkrijgbaar)

- Kerrie roomsoep met hoevekip en gehakte peterselie.

- Gazpacho Andaluz; licht pittige koude tomaat-paprikasoep met komkommer en scampi (overheerlijk in het zomerseizoen).

- Paddestoelen roomsoep met champignons en bieslook.

- Rundvleessoep met groenten en vermicelli.

Hoofdgerechten: Mare e Terra

- Scampi met pasta en kreeftenroomsaus, broccoli en gepofte kerstomaat.

- Kabeljauw uit de oven op risotto met spinazieroomsaus.

- Gebakken zalm met zuiderse groenten, aardappelpuree en visserssaus.

- Varkenshaas medaillon met paprikasaus en gebakken Roseval aardappelwedges.

- Lamsbout rosé gebraden met gestoofde courgette en gegratineerde aardappelen.

- Wildgoulash met gebakken witlof en aardappelgratin (alleen in seizoen verkrijgbaar).

- Gesneden biefstukje van de haas met truffelsaus.

- Gevogelte stroganoff met pasta en broccoli.

- Gebraden eendenborstfilets met gekarameliseerde appel en Portsaus.

- Kalfsmedaillon met champignonroomsaus of pepersaus met gegratineerde aardappelen.

Nagerechten: La Dolce Tentazione

- Bittere chocolademousse met slagroom.

-Verse brownie met room en karamelsaus.

- Tiramisu authentiek.

- Tiramisu van speculaas.

- Panna cotta met ijskoude frambozen compote.

- Crème brullée.

- IJsparfait van framboos of mango (overleg met klant).

- IJsparfait van Vanille met chocoladesaus.

- IJsparfait van Amarettikoekjes met vanillesaus en room.

- Salade van vers fruit.

(vanaf 20 personen)

Ook interessant

Chef-kok nodig?

Heeft u om welke reden dan ook incidenteel of voor een iets langere periode een kwalitatieve allround chef-kok nodig, dan ben ik voor u of uw bedrijf wellicht de juiste persoon!

Rent a chef!